Vegyszeradagolás / vízkondicionáló vegyszerek
Ipari víztisztítás vegyszerekkel? Miért jó? Mire használják?
Sok ipari gyárban, de akár éttermekben és szállodákban is találkozhatunk olyan eszközökkel, amelyek
különféle speciális vegyszerrel tisztítják a vizet. Ennek célja a legtöbb esetben a vízben lévő baktériumok, vírusok eltávolítása, de a vas-és mangánmentesítéshez is gyakorta használják, így megelőzve az olyan egészségügyi problémákat, mint a lerakódásokban elszaporodó csírákat (pl. Legionella).
Egészségügyi és gazdasági szempontból fontos, hogy tisztában legyünk az általunk használt víz
minőségével, tisztaságával, keménységével és a kemény víz okozta problémákkal.
Vízlágyító és vegyszeradagoló berendezéseinket leginkább hűtőrendszerek vegyszeres kezelésére, illetve ipari célra felhasználandó víz tisztítására és lágyítására ajánljuk.
Sok ipari gyárban, de akár éttermekben és szállodákban is találkozhatunk olyan eszközökkel, amelyek
különféle speciális vegyszerrel tisztítják a vizet. Ennek célja a legtöbb esetben a vízben lévő baktériumok, vírusok eltávolítása, de a vas-és mangánmentesítéshez is gyakorta használják, így megelőzve az olyan egészségügyi problémákat, mint a lerakódásokban elszaporodó csírákat (pl. Legionella).
Egészségügyi és gazdasági szempontból fontos, hogy tisztában legyünk az általunk használt víz
minőségével, tisztaságával, keménységével és a kemény víz okozta problémákkal.
Vízlágyító és vegyszeradagoló berendezéseinket leginkább hűtőrendszerek vegyszeres kezelésére, illetve ipari célra felhasználandó víz tisztítására és lágyítására ajánljuk.