replica Tag Heuer Golf Watch Replica replica reactor watches replica and bvlgari and watch fake rolex copy tag heuer aquaracer silver dial
Nordland Víz és Uszodatechnika Kft. - Ipari és lakossági vízkezelés, uszodatechnika, szauna, jacuzzi, wellness : Nyomtatás
Well Deck

Magyarország első innovációs teraszburkolata megérkezett!

WELL-DECK WPC teraszburkolat innovatív célokat szem előtt tartva készült, ami különbözik a többi gyártó teraszburkolataitól.
Az előállításánál az egyik legfontosabb szempont, a környezettudatosság volt.
Termék minőségére nagy hangsúlyt fektet a gyártó. A fejlett technológiával rendelkező gyártósornak köszönhetően elsőosztályú termékeket gyártatunk, melyek szinte karbantartás nélkül is hosszú évekig megőrzik küllemüket és jó tulajdonságaikat. Termékek hosszú élettartamát sokéves ipari tesztek bizonyítják.

A baleseti kockázat a minimálisra csökkent:

Csúszásveszély | Szálkásodás által okozott sérülések | Vetemedés okozta elakadások

Színválaszték

Tartósságot, karcállóságot nagyban befolyásolja, hogy milyen fa illetve milyen műanyag keverékből készül a végtermék. Gyártáshoz használt színezőanyagok UV- állóak. A színkarakterek ezért szélsőséges időjárási viszonyok esetén is megmaradnak.
Magasan kvalifikált szakemberek állítják elő csúcstechnológia felhasználásával, minimalizálva a minőségi reklamáció és a meghibásodás lehetőségét.

 

Magyarország Első Innovációs Teraszburkolata!

A fa elsősorban a természetes megjelenést, míg a műanyag és a hozzáadott egyéb adalék anyagok a tartósságot, gondozásmentességet garantálják. Az otthon és az azt körülölelő kert teljes összhangjának megteremtéséhez a következő kültéri felhasználását ajánljuk e burkolattípusnak:
Forrás : https://nordland.hu