replica Tag Heuer Golf Watch Replica replica reactor watches replica and bvlgari and watch fake rolex copy tag heuer aquaracer silver dial
Nordland Víz és Uszodatechnika Kft. - Ipari és lakossági vízkezelés, uszodatechnika, szauna, jacuzzi, wellness : Hírek : Nyomtatás
Tisztítsd a vizet!
2021.09.08.
Tisztítsd a vizet!
Mi magyarok nagyon szerencsések vagyunk. Ugyanis hazánkban kiváló minőségű a talajvíz. Sőt Magyarország vízkészletét a kiapadás sem veszélyezteti még jelenleg. Ugyanez azonban nem mondható el a világ számos más országában, ahol bizony a talajban vagy egyáltalán nincs már vízlelőhely, vagy ha van is, az az egészségre káros anyagokkal szennyeződött.

Igaz az, hogy a magyarországi talajvizek jó minőségűek és minden fontos ásványi anyag fellelhető bennük, ami az emberi szervezet számára szükséges. Ennek ellenére azonban az otthonainkba bejutó víz már nem biztos, hogy minden esetben megfelel ennek a kritériumnak. Tudniillik, a vezetékek állapota és kora miatt a vezetékes víz ki van téve másodlagos fertőzéseknek, és a baktériumok megjelenésének.

Sok településen gondot okoz az arzén, nitrit, nitrát, bróm, vagy akár a vas magasabb koncentrációja az ivóvízben. A nagyvárosok régebbi épületeiben például az ólom beoldódása is okozhat gondot. Nem mellesleg a víz keménysége is további problémát jelent, mind az emberi szervezetre, mind a háztartási gépekre.

Hogyan szűrheti ki az esetleges baktériumokat és szennyeződéseket a vízből?

A kórokozók és egyéb szennyeződések elkerülése ellen kiváló megoldást nyújt az EV Smart víztisztító, amely kiszűri a káros anyagokat és megtartja a víz természetes ásványi anyagát. Intelligens víztisztító révén az EV Smart olyan egyedi mérőszondákkal van ellátva, amely méri a bejövő és a kimenő vizet, továbbá a felhasznált víz mennyiségét, a szűrők élettartamát, karbantartás idejét és meghibásodás esetén tájékoztatja a felhasználót. Az EV Smart fordított ozmózis technikával, négylépcsős szűrési rendszert alkalmazva tisztítja a vizet.
Kisebb helyekre a praktikusság szempontjából tökéletes választás lehet a  Nordfilter (FHCTF) víztisztító készülék is. Ez a kisberendezés kétlépcsős szűrési technológiát alkalmaz az ivóvíz megtisztításához. Az első fokozat egy finom mechanikai szűrőt, a második fokozat kiváló minőségű granulált aktívszenet tartalmaz. A Nordfilter (FHCTF) víztisztító teljesen eltávolítja a szabad és kötött aktív klórt, valamint a klórszármazékokat is kiszűri.

Háztartási víztisztító termékeink IDE kattintva érhetők el.


Forrás : https://nordland.hu