replica Tag Heuer Golf Watch Replica replica reactor watches replica and bvlgari and watch fake rolex copy tag heuer aquaracer silver dial
Nordland Víz és Uszodatechnika Kft. - Ipari és lakossági vízkezelés, uszodatechnika, szauna, jacuzzi, wellness : Hírek : Nyomtatás
Luxuskényelem otthonában
2021.09.07.
Luxuskényelem otthonában
A nyár utolsó hónapjának beköszöntével még nagyban élvezhetjük a hazai tavak adta fürdőzési lehetőségeket. Az ősz kezdetével azonban sajnos hamarosan búcsút kell mondanunk a folytonos napozásnak és fürdőzésnek. Vagy mégsem?
Bizony van rá megoldás, hogy a saját otthonában is valódi kényeztető strandélményt élhessen át. Sőt, a rossz idő sem fog többé az útjába állni.


Luxus és kényelem saját otthonában

Ön is szeretné élvezni a saját medence adta lehetőségeket, de nincs elég hely az udvaron ahhoz, hogy egy komplett hagyományos medencét kialakíthasson? Nem kell tovább szomorkodnia, a VitalSpa masszázsmedence kisebb helyen is elfér, mégis igazi luxussal kápráztatja el a használóit.

Nyár a télben

Míg egy hatalmas medencét szó szerint nehezen lehet tető alá hozni, addig a VitalSpa masszázsmedencét akár az udvaron, akár otthona egyik ennek megfelelő helyiségében is elhelyezheti.

Ha beltérre teszi a masszázsmedencét, akkor nem kell majd attól tartania, hogy egy kényeztető pihenést elrontana a rossz idő. Használhatja az év minden szakaszában, bármikor, amikor egy kis kikapcsolódásra lenne szüksége.

Garancia a kiváló minőségre

A VitalSpa masszázsmedencéi kiváló minőségű alapanyagokból, hazai gyártással készülnek. Alkatrészei és kiegészítői a legjobban felkészült amerikai és nyugat-európai beszállítóktól származnak. Minden komponense első osztályú, mely garantálja a megbízhatóságot.

A VitalSpa medencék a nemzetközi szabványoknak is megfelelnek, CE jelöléssel rendelkeznek. A kiváló minőséget a TÜV független tanúsító szervezet igazolja. Ezzel biztosítva Önnek a hosszú élettartamot, hogy éveken keresztül élvezhesse a masszázsmedence adta pihentető élményt.

Érdekli VitalSpa masszázsmedencénk? Itt megtalálja.


Forrás : https://nordland.hu