replica Tag Heuer Golf Watch Replica replica reactor watches replica and bvlgari and watch fake rolex copy tag heuer aquaracer silver dial
Nordland Víz és Uszodatechnika Kft. - Ipari és lakossági vízkezelés, uszodatechnika, szauna, jacuzzi, wellness : Hírek : Nyomtatás
Hidratálás a hőségben
2021.07.12.
Hidratálás a hőségben
Szervezetünk megfelelő hidratáltságának fenntartása egészségünk megőrzésének egyik alappillére. Számos előnye van annak, ha folyamatosan odafigyelünk a szükséges folyadékbevitelre. Ekkor ugyanis nő az energiaszintünk, fizikai erőnlétünk is a topon van és a fejfájás sem nehezíti meg mindennapjainkat.

A meleg nyári hónapok során a szokásosnál még fokozottabban kellene ellenőriznünk napi folyadékadagunkat. Hiszen ilyenkor több hőt és izzadságot termelünk, mellyel több folyadék távozik szervezetünkből, mint a hidegebb őszi és téli hónapok alatt. A folyadékveszteség aztán alacsony vérnyomáshoz, levertséghez és fáradtsághoz vezethet.


 

Mik a dehidratáltság jelei?

Íme néhány tipp ezen fenti tünetek elkerülése érdekében:

Szervezetünk több, mint 60%-a vízből épül fel. Valamint a testünket alkotó apró sejtek mindegyike vizet igényel a működéshez. A dehidratáltság pedig ebből kifolyólag rövid időn belül kimeríti a szervezetet, ami a kellő folyadékmennyiség nélkül nem képes hatékonyan ellátni a feladatát. Éppen emiatt, rövid- és hosszútávú egészségünk érdekében a nyári melegben elengedhetetlenül fontos odafigyelni szervezetünk hidratálására.

forrás: hackensackmeridianhealth.org


Forrás : https://nordland.hu