replica Tag Heuer Golf Watch Replica replica reactor watches replica and bvlgari and watch fake rolex copy tag heuer aquaracer silver dial
Nordland Víz és Uszodatechnika Kft. - Ipari és lakossági vízkezelés, uszodatechnika, szauna, jacuzzi, wellness : Hírek : Nyomtatás
Algamentesítési javaslatok (klórmentes vegyszerekhez)
2009.05.15.
Algamentesítési javaslatok (klórmentes vegyszerekhez)
DEWAN-50 technológia mellett az ALGI-CID algaölővel



Köszönjük, hogy Ön is azon felvilágosult medencehasználók közé tartozik, akik saját és környezetük egészsége érdekében a DEWAN-50 klórmentes fertőtlenítőszer használata mellett teszik le voksukat.

Engedje meg, hogy jelen levelünkben tekintettel a napsütéses órák számának növekedésére és a medenceszezon kezdetére, felhívjuk szíves figyelmét a szer hatékony és költséghatékony használatát elősegítő néhány fontos dologra!

Amennyiben megfogadja tanácsainkat biztos lehet benne, hogy medencéjét többlet anyagi ráfordítás és bosszankodás nélkül, felhőtlenül tudja majd élvezni.

Mint a szer használója, Ön már biztosan ismeri a DEWANR-50 klórmentes, aktív oxigénes fertőtlenítőszer előnyeit. A melegebb napok eljöttével DEWANR-50 klórmentes technológia kiegészítő szerei is nagyobb szerephez jutnak:

1. ALGAMENTESÍTÉS

Az ALGI-CID nagy hatású algaölő vegyszer, a DEWAN-50 technológia kiegészítőszere. Amennyiben más algaölő szert alkalmazott eddig és nem volt teljesen megelégedve a medencevízzel (opálos, zavaros víz), kérjük PRÓBÁLJA KI AZ ALGI-CID-et, amelyet kifejezetten a DEWAN-50 technológiához fejlesztettünk ki!

Az ALGI-CID RENDSZERES használatával leküzdhetők a nyári szezonban, az egyre erősödő napsütéssel fokozottabban jelentkező olyan algaproblémák, mint a:

. nemkívánatos, zavaros, opálos víz
. kellemetlen szagok,
. eltömődött szűrők,
. megnövekedett DEWANR-50 igény

Ez a polimerizált kationos algicid ugyanis hatásos mind a szaba­don­úszó zöldalga fajok, mind pedig az úgynevezett sötétszínű, a medence falára és az aljzatra tapadó algák ellen. Előnye, hogy még nagy koncentrációban adagolva sem okoz habképződést és nem zavarja meg a homokszűrők, vagy más típusú, általában alkalmazott szűrők hatékony üzemeltetését sem. Többéves uszodavíz-kezelési tapasztalataink azt mutatják, hogy pl. az ALGI-CID-et hetente egyszer, az éjszakai periódusban alkalmazva (kihasználva a napsütés-mentes órákat) nagyban hozzájárulhatunk a medencevíz láthatóan tiszta, algamentes állapotban tartásához!

2. ZSÍRCSÍK ELLEN

A BIOPOOL-G enzimatikus víztisztító gél természetes enzimeket és növényi kivonatokat tartalmaz, lebontja a medence szervesanyag szennyeződéseit, tisztán tartja a medence falait, környezetbarát, nem mérgező, biológiailag lebomlik.

Ezek a kiegészítő szerek a technológia segítésére hivatottak, ne habozzon hát használni őket!

Forrás : https://nordland.hu