replica Tag Heuer Golf Watch Replica replica reactor watches replica and bvlgari and watch fake rolex copy tag heuer aquaracer silver dial
Nordland Víz és Uszodatechnika Kft. - Ipari és lakossági vízkezelés, uszodatechnika, szauna, jacuzzi, wellness : Hírek : Nyomtatás
A kemény víz káros hatásai bőrre és hajra
2020.07.29.
A kemény víz káros hatásai bőrre és hajra
Kedves Vásárlónk!

Ön tudta, hogy milyen hatással lehet bőrére és hajára a kemény víz?


.

A kemény víz káros hatásai bőrre és hajra

A kemény vízben számos ásványi anyag telepszik oldott formában, többek között oldott kalcium és magnézium is. Minél magasabb ezek aránya, annál keményebb a víz. Ez a kemény víz, pedig a fürdéskor és kézmosáskor használt szappannal és egyéb mosakodó szerekkel keveredve ráül bőrünk felszínére, mely a későbbiekben bőrszárazságot, viszketést és kipirosodást okozhat. Ezen kellemetlen tünetek könnyen elkerülhetőek, ha a kemény víz helyett a lágy vizet részesítjük előnyben, mely mentes a fentebb említett ásványi anyagoktól.

Hajmosáskor a sampon, balzsam szintén összekeveredik a kemény vízben oldott ásványokkal. Ez az egyveleg eredményezi azt, hogy hajunk összeragad, hajszálaink erőtlenné válnak, a frizuránk lelapul. Ezeket a negatívumokat szintén könnyen elkerülhetjük, ha lágy vizet használunk, hiszen a lágy víz hatására hajszálainkon nem fog semmiféle plusz réteg képződni.

Nordland vízlágyító berendezéseinkkel kellemesebb tapintásúvá és szebbé varázsolhatod bőrödet és hajadat is, anélkül, hogy bármely más rutinon változtatnod kellene. Sőt, a vízlágyítók nemcsak külsőnkre gyakorolnak sokkal pozitívabb hatást, de emellett még vizet használó berendezéseinket is óvja. Kedvenc kávénk vagy teánk is sokkal finomabb lesz lágy vízből készítve, hiszen ez jobban kioldja a bennük található aromaanyagokat. Plusz még egy jó érv mellette, hogy a pénztárcánkat is kíméli a felesleges plusz kiadásoktól.


Forrás : https://nordland.hu