replica Tag Heuer Golf Watch Replica replica reactor watches replica and bvlgari and watch fake rolex copy tag heuer aquaracer silver dial
Nordland Víz és Uszodatechnika Kft. - Ipari és lakossági vízkezelés, uszodatechnika, szauna, jacuzzi, wellness : Nyomtatás
Miért fontos a víz minősége?
 A víz minõsége:

Minden általunk használt víz az esõbõl származik, amely eredetileg lágy. Az esõvíz a levegõn, felszíni kõzetrétegen átszivárogva sokféle szerves és szervetlen anyaggal érintkezik. Egyes ásványokból olyan anyagokat old ki, mint pl. a kalcium, magnézium, vas stb., másrészt különbözõ élõ szervezetekkel szennyezõdik, amelyek a vízben elszaporodnak.
A nem megfelelõ vízminõség által okozott károk igen sokrétűek. Annak ellenére, hogy a Vízmű Társaságok felhasználás elõtt szűrik, kezelik a nyers vizet, az elhasználódott, nem megfelelõen karbantartott csõhálózatokból rengeteg szennyezõdés, homok, rozsda, lerakódás jut el a fogyasztókhoz.
Magyarországon szinte minden vezetékes és kútvíz tartalmaz jelentõs mennyiségű, az elõbb említett ásványi anyagokat. Ezek  a vízbõl kiválva kemény lerakódásokat okoznak a vízrendszerben, a háztartási készülékek, tárolók, csapok, öntözõ rendszerek belsejében. Ezeket a nagyon kemény lerakódásokat hívjuk vízkõnek, a magas ásványi anyag tartalmú vizet pedig kemény víznek. 

Forrás : https://nordland.hu