replica Tag Heuer Golf Watch Replica replica reactor watches replica and bvlgari and watch fake rolex copy tag heuer aquaracer silver dial
Nordland Víz és Uszodatechnika Kft. - Ipari és lakossági vízkezelés, uszodatechnika, szauna, jacuzzi, wellness : Nyomtatás
Cégbemutató
A Nordland C Víz- és Uszodatechnika Kft. 1993-ban alakult 100 %-os magyar tulajdonú tőkével, a vízkezelő berendezések, technológiák forgalmazására, tervezésére, kivitelezésére és szervizelésére. Tevékenységünk bővítésével kulcsrakész, vagy csak a gépészeti technológiát adó, kültéri és beltéri uszodák építését, hidromasszázs medencék telepítését, karbantartását, vegyszerezését is vállaljuk.

A vízelőkészítés minden területével, így a lakossági, közületi, ipari és nagyüzemi létesítmények vízkezelésével foglalkozunk, tervezéstől a kivitelezésig, szervizelésig. Tevékenységünket nagy gyártói tapasztalat és teljes körű, közvetlen gyártói eszközbeszállítás támogatja.

Berendezéseink a legkorszerűbb technikai színvonalat képviselik, az Európai Közösség és a Magyar Szabvány előírásainak megfelelnek, a nagyon kedvező áraink mellett.
 
Társaságunk az alábbi díjakat nyerte:
 

Remélem megtisztelő érdeklődésüket felkeltve, a jövőbeni sikeres együttműködésünk reményében, további egyeztetésre, bemutatótermünk megtekintésével is készséggel állunk az Önök rendelkezésére. 
 
Üdvözlettel
Mikóczi Tamás
ügyvezető igazgató

A berendezéseink használatával elérhető környezetvédelem és az energiamegtakarítások nagyságrendje messze túlmutat társaságunk gazdasági érdekein!
 

Forrás : https://nordland.hu